Gitaarles / Zangles

Je wilt graag beter gitaar leren spelen, je vaardigheden uitbouwen en je hebt altijd al je eigen docent willen kiezen? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Je kunt bij ons niet alleen terecht voor gitaarles, maar ook voor zangles. De lessen zijn voor beginners en al ervaren musici.

 

– Klassieke / Spaanse gitaar

De juiste tips om fingerpicking sneller te laten verlopen. Een variatie op een akkoord of net de juiste slag vinden? Anne-Linde kan je met elk verzet helpen op de klassieke gitaar.

 

– Akoestische / Western gitaar

Met 3 akkoorden kun je al meer dan honderd liedjes spelen; dus waar wacht je nog op!? 

 

- Zangles

Anne-Linde is erg ervaren met de complete vocal techniek waarbij er op een anatomische manier naar het stemgebruik wordt gekeken. Makkelijke tools zoals mondhoeken omhoog, of kin naar beneden houden kan een wereld van verschil maken, maar soms is het ook gewoon een kwestie van durven en overgave om door te gaan naar je vocale bereik.

 

- Songwriting

Leuke schrijf opdrachten en tools om van een onderwerp een lied te maken. Anne-Linde helpt je bij het beginnen, uitwerken of de puntjes op de i te zetten van jouw eigen geschreven teksten.

 

- Performance Art / Band Coaching

Hoe sta jij op het podium, waar hou je je handen en wat straal je uit? Anne-Linde leert je de handvatten en tools om een lied op te juiste manier te benaderen en te vertolken. We werken aan onder andere tekstbeleving, dynamiek en opbouw van een lied en/of een show zodat er een duidelijke rode draad is in het optreden.

 

Informeer gerust naar de lessen en tarieven via WhatsApp of e-mail.