Apollo Studio


- Bij de Romeinen was Apollo de god van de muziek -

---

In Stadsveld, Enschede ligt de Apollo Studio. Dion Vluggen, afgestudeerd als Audio Engineer en Muziek Producer aan de United Pop Academy in Amsterdam, voert hier zijn passie uit. De studio heeft een professioneel scala aan apparatuur waarmee alles mogelijk is om tot de beste mix te komen.  Apollo Studios geeft de musici de kans om rustig te kunnen werken aan hun te opnemen media. Met passie en plezier wordt er samen gewerkt met de muzikanten.

Wij bieden een volle lijst aan productie services (opnemen, mixing, mastering, editing, tuning, voice overs en songwriter demo's) in een vriendelijke en creatieve sfeer. Onze studio is geschikt voor het opnemen van elke productie. Informeer gerust naar de mogelijkheden en de kosten.

 

Wie zijn wij?

 

Dion Vluggen is een leerling audio engineering en muziek productie aan de United POP Academy te Amsterdam en gigantisch muziekfanaat. Na enkele jaren flink te hebben getoerd door Europa met z’n band heeft Dion veel ervaring opgedaan in de muziekbranche. De passie voor het opnemen van audio begon al vroeg. In augustus 2020 is Dion begonnen aan de bouw van Apollo. De tekeningen waren klaar bij de architect en toen begon het project om een opname ruimte vanaf de grond op te zetten. Een ruimte die zorgvuldig is gebouwd om akoestisch mooi te klinken was het eindresultaat.

 

Anne-Linde van de Veen is afgestudeerd aan de Selma Susanna kleinkunst opleiding. Anne-Linde is een gitariste, vocal coach en lerares zangtechniek en gitaar. Ze heeft professionele ervaring als vocalist op verschillende binnenlandse en buitenlandse podia. Hierdoor is zij ervaringsdeskundigen en kan zij zich makkelijk verplaatsen in alle situaties die zich voor-, tijdens- en na een optreden kunnen voordoen. 

 

Neem vandaag nog contact met ons op en verzeker je plek voor een opname in 2022 bij Apollo!